13. ročník Memoriál Juraja Kutláka

V nedelu 16.12. sa už ako tradične v decembri  uskutočnil na základnej škole v Pruskom 13. ročník Memoriál Juraja Kutláka. Stolnotenisový turnaj usporiadal stolnotenisový oddiel TJ Považan Pruské.

Boje v základných skupinách

Turnaja sa podľa organizačných pokynov zúčastnili hráči okresných líg Ilava, Púchov, Považská Bystrica, hráči štvrtej ligy a pozvaní hostia. Medzi ktorými boli aj hráči druholigového Sedmerovca. Z 8. základných skupín postupovali štyria medzi 32 najlepších, z ktorých K.O. systémom vzišiel víťaz.

Zahájanie turnaja

Na piatich stoloch sa okrem súťaže jednotlivcov odohrali aj štvorhry. Medeko reprezentoval iba jeden hráč –  Marek Lipa. Po celodennom maratóne nakoniec obsadil štvrté miesto.

Štvrťfinále: R. Baška (Dohňany) – M. Lipa (MEDEKO PB)

Víťazstvo obhájil Miro Stráňovský zo Sedmerovca, ktorý si titul vybojoval nad Mirom Tomanicom z Hornej Breznice. Tretie miesto obsadil Radovan Zvoníček zo Sedmerovca po výhre nad Marekom Lipom z MEDEKO PB.

Víťazi: 2. miesto: Miro Tomanica (Horná Breznica) 1. miesto Miro Stráňovský (Sedmerovec), 3. miesto Radovan Zvoníček (Sedmerovec)

Herná miestnosť bola pripravená hráčmi Pruského na jednotku, ktorí si dali záležať a postarali sa aj o zatemnenie okien. Jedinou nevýhodou boli biele steny a chladný vzduch, ktoré však nič neubrali z pekných stolnotenisových výmien. O občerstvenie bolo dobre postarané.

Pripravená herná miestnosť

Víťazi: 3. miesto: Cíbik, Burdej (obaja Pruské) 1. miesto Stráňovský, Zvoníček (obaja Sedmerovec), 2. miesto Ondruška, Černej (obaja Pruské)

Start a Conversation