MMO 2019 – VÝSLEDKY

V sobotu 13.4.2019 sa na 4. ZŠ v Považskej Bystrici uskutočnil 10. ročník medzinárodného stolnotenisového turnaja Medeko Open. Turnaja sa zúčastnilo 107 hráčov rozdelených do dvoch turnajov. Hlavného turnaja sa zúčastnilo v dvojhrách a štvorhrách 94  hráčov zo Slovenska a Českej republiky. VIP turnaj odohralo 13 odvážlivcov. Celkovo malo na turnaji okrem neregistrovaných zastúpenie 29 klubov z Trenčianskeho, Žilinského, Nitrianskeho, Banskobystrického kraja a Českej republiky. Stolnotenisový maratón sa odohral najskôr v základných skupinách. Losovanie do základných skupín bolo deň vopred. 5 prihlásených hráčov sa v deň turnaja nedostavilo. Po odohraní základných skupín sa začala eliminácia v hornom a spodnom pavúku. Na turnaji sa hralo aj o tretie miesto. Stolnotenisový maratón a jeho nástrahy najlepšie zvládli hráči ktorí boli ocenení športovými pohármi a šampanským. Kompletné výsledky nájdete TU.

Výsledky MMO 2019:

Dvojhry: 3.miesto – Vojtěch KONEČNÝ (Slávia Kroměříž CZ), 1.miesto – Peter MICHEĽ (Bytča), 2.miesto – Martin KUČERA (Orel Vysoké Mýto CZ)

Štvorhry: 2.miesto – ĎURANA-LIPA (TTC PB-Medeko PB), 1.niesto – PODMANÍK-KMECÍK (obaja Dolný Moštenec), 3.miesto – MINDEK-HOLEŠA (Divina-Lúky-Nesluša)

VIP: 1.miesto – Miroslav MARTIŠEK, 2.miesto – Lukáš BAZALA, 3.miesto – Patrik BELICA

 

Start a Conversation