Medeko stále bez výhry

Po víkende sú celky Medeka Považská Bystrica stále bez výhry. Béčko privítalo v piatok na domácej palubovke v druhom kole 5. ligy Béčko Novej Dubnice. Nová Dubnica prišla v silnej zostave: Košík, Laszlová, Pšenková a Janiga. Domácim chýbal Ľ. Melicherík. Nahradil ho Vlado Hedera, ktorý si pripísal pri svojej tohtoročnej premiére v 5. lige svoj premiérový bodík. Napriek tomu zápas nebol jednoznačný. Zápas skončil najtesnejším rozdielom, aj ked hostia pri dosiahnutí 10. bodov nejaký zápas vzdali. Medeko B tak po dvoch domácich prehrách 8:10 čaká na svoje prvé body za víťazstvo. Najbližšie kolo, piatok 25. októbra sa predstaví na pôde Pruského B.

Medeko B – Nová Dubnica B 8:10

Herco 2,5 b

Filípek 2,5 b

Melicherík I. 2 b

Hedera 1 b

2.kolo 5.ligy: Medeko B – Nová Dubnica B

Áčko vycestovalo na svoje prvé vonkajšie zápasy 3. ligy. Ráno o 10tej k silnému Sedmerovcu, ktorý má ambície postúpiť naspäť do druhej ligy. Medeko A mu bolo dobrým súperom a ani bod mu nenechalo zadarmo. Po viacerých prehratých 5 setových zápasoch mohlo byť výsledné skóre zápasu prijateľnejšie. Laušovi a Hercovi sa nepodarilo 5ty set prikloniť na svoju stranu a tak na svoj prvý bod v 3. lige ešte museli počkať.

Sedmerovec – Medeko A 14:4

                                   Gulač 2 b

                                   Lipa 2 b

3.kolo 3.ligy: Sedmerovec – Medeko A

Prvý historický bod pre Lauša a Herca prišiel v poobednom zápase s Keraming Kubran Trenčín C. Trenčín nastúpil s hrateľnou zostavou, čo ale Medeko nedokázalo využiť a prehralo najtesnejším rozdielom 8:10. Herco a Lauš mohli získať po dve výhry. Ale ako v Sedmerovci, nedokázali dotiahnúť piaty set do víťazného konca. A to aj pri niekoľkých matchpointoch. A keď ani Lipa nepremenil svoj matchball s Hudecom na 3:2, Medeko si zaknihovalo ďalšiu prehru. Najbližšie dvojkolo cestuje Medeko A v sobotu 26.10. do Veľkých Uheriec, resp. Partizánskeho.

Keraming Trenčín C – Medeko A 10:8

                                          Gulač 3,5 b

                                          Lipa 2,5 b

                                          Lauš 1 b 

                                          Herco 1 b

4.kolo 3.ligy: Keraming Kubran Trenčín C – Medeko A

Start a Conversation