Majtrovstvá oblastí PB, PU, IL

V nedeľu 5.1.2020 sa v Považskej Bystrici ako je zvykom na začiatku roku  konali Majstrovstvá oblasti PB, PU, IL. Zúčastnilo sa 85 mužov, 7 žien z 22 oddielov. Medeko reprezentovalo 5 hráčov. Celkovo sa tím Medeko Považská Bystrica po bilancovaní medailí  umiestnil na 5. mieste. Získal zlato v mixe a brondz vo štvorhre mužov. Hráčom sa darilo nasledovne: Hederovi sa nedarilo a po troch prehraných zápasoch nepostúpil zo základnej skupiny. Ostatní štyria hráči postúpili bez problémov. Paťo Lauš narazil hneď v druhom kole na jednotku Medeka Peťa Guláča a s turnajom sa rozlúčil. Herco sa dostal po výhre nad tretoligovým Hufnágelom  o kolo ďalej. V osemfinále ho vyradil semifinalista. Marek Lipa a Peter Gulač vypadli v štvťfinále. Marek Lipa podľahol neskôršiemu víťazovi Páleníkovy 3:1 na sety. Peter Guláč nevyužil za stavu 2:0 na sety 10:8 ešte tri ďalšie matchbally proti neskôršiemu semifinalistovi Zvoníčkovi. Vo štvorhe sa najďalej dostala dvojica Lipa/Gulač. Po prehre s neskôrším víťazom  JOOLA DCA obsadila tretie miesto. 

Výsledky:

Na foto zľava: P. Gulač, p. Lauš. P. Lauš

Štvorhry (zľava): 3.miesto – Janiš/Blaško (Dolné Kočkovce), 2.miesto – Pšenka/Frohn (Nová Dubnica), 1.miesto – Rojkovič/Švikruha (JOOLA DCA), 3.miesto – Gulač/Lipa (Medeko PB) 

MIX (zľava): 2.miesto – Páleník/Dujsíková (Dubnica/TTC PB), 1.miesto – Uríková/Lipa (Řeznovice, Medeko PB), 3.miesto – Ďurana/Ďuranová (TTC PB)

Start a Conversation