Remiza s Udičou

V 7. kole 6. ligy Medeko B doma remizovalo so silnou Udičou. S bodmi s Udičou sme nepočítali, tak v boji o záchranu, ako sa to podľa aktuálnej pozície v tabuľke javí, sú pre nás veľmi cenné.

Udiči chýbali Ignácikovci. Pavel sa zranil, a Peter mal službu. Hostia chceli predohrať zápas, žiaľ Béčko Medeka tento krát nemohlo. Heco bol nominovaný na zápas predohrávky A mužstva v Novom Meste nad Váhom. Hosťom sa podarilo presvedčiť na zápas Tretiníka. Domácim zase Belása.

Zápas bol od začiatku vyrovnaný. Herco, ako aktuálna jednotka mužstva, podržal a pomohol troma bodmi, keď prehral len s Tretiníkom. Na Belásovi bolo vidieť, že dlho nedržal raketu v rukách. Trápil sa sám so sebou, aj napriek tomu bodoval v dvoch zápasoch. Ostatné dva zápasy prehral 3:2 na sety. Pekný zápas zahral aj s chuťou hrajúci “Melón”. Ľubo Melicherík vyhral dva zápasy zo štyroch. O remízový bod Medeka na 9:9 sa postaral Vinco Ďurajka, ktorý otočil zápas s Tomášom Šuškom a prekvapivo vyhral!

Medeko B sa nachádza aktuálne na predposlednom zostupujúcom mieste 6. ligy. Bodovo sú ale pred nami mužstvá na dohľad. Či budú zostupovať mužstvá dve alebo len jedno posledné ešte určené nie je. Ak bude hrávať zápasy Martin Belás a aj absolvuje pár tréningov Medeko B by nemuselo riešiť otázku boja o záchranu.

Najbližšie dva zápasy budú problematické. Veľa hráčov Béčka má svoje povinnosti a bude problém poskladať zostavu na zápasy.

Start a Conversation