MMO 2017 – ohlasy po turnaji

Turnaja sa zúčastnilo 48 hráčov z 15tich klubových oddielov a neregistrovaní. Zastúpenie na Medeko open 2017 mali kluby: TTC PB (8), Medeko PB (5), STK Nozdrovice (5), ŠK Odema Púchov (4), Slovan PB (3), Dolný Moštenec (3), Dolné Kočkovce (2), Lysá pod Makytou (2), Červený Kameň (1), ŠK Choceň (1), Dolná Mariková (1), Slávia Kroměříž (1), Ladce (1), Milochov (1), Orel Vysoké Mýto (1) a neregistrovaní (9).

Martin Kučera (víťaz MMO, ŠK Choceň, ČR): “Neboť to byla moje první návštěva místního turnaje, mile mě překvapila pohostinnost a přátelské prostředí vytvořené borci z místního Medeka. Orgranizace a pohoda během turnaje byla suprová, herna dobře připravena. Vítězství v turnaji jsem absolutně něčekal, neboť jsem půl roku nehrál soutěžní zápas a kvalita ostatních hráčů byla vysoká. Od mladých talentů po ostřílené matadory v čele v finalistou Filípkem. I možná proto jsem nebyl pod herním tlakem, mohl hrát uvolněně a mohl podat soustředěný výkon, který mě vynesl k vítezství na Medeko cupu. Moc si toho cenním.”

Míra HEREL (Orel Vysoké Mýto, ČR): “Kvalitně připraveny turnaj s bohatou tombolou. Systém nasazených favoritu i systém dohravani do posledního místa mi celkem vyhovoval. Na 3 vítezné sety to bylo OK. Možná trochu ulehčení by bylo dat teda ty papírky ke každému stolu, ať si to hráči píšou sami. Minimálně ve skupinach. Občerstvení zdarma se jen tak někde nevidí. To bych tam dal pokladnicku a minimálně dobrovolně, kdo chce dat eura..ale to je na poradateli. Zahrál sem si dost a dost. 🙂 Nejsem moc spokojeny se svou hrou. Měl jsem hrát víc hlavou a nehrat tak na riziko.”

Vlado Herco (Medeko PB): “Celkový dojem z turnaja dobrý, kvalitný, pohodový. Celkový dojem z mojej hry je horší. Obranný štýl bez útoku, viem zahrať podstatne lepšie a malo to byť o pár priečok vyššie umiestnenie. Ešte že som vyhral prvý krát nejakú cenu v tombole. K tradične nepriaznivému žrebu sa radšej nevyjadrujem…”                                   Vlado so svojou novou hadicou.

Davidko Ďurana (TTC PB): “Turnaj bol super. Som spokojný. V jednotlivcoch som chcel byť v top 10, ale aj 11. miesto je super. A v štvorhrách som spokojný aj keď sme mohli kľudne vyhrať, ale neboli sme dostatočne zohratí.”

Miro Gazdík (Milochov): “Bol to dobrý turnaj vyhral som aj ceny aj keď len v tombole. Keby som skončil o 7 miest vyššie som maximálne spokojný. No nevadí. Hádam o rok.”

Dušan Šuba (Slovan PB): “Parádny turnaj. Nabudúce si nájdem viac času.”

Roman Škrabko (tretí v jednotlivcoch, Dolné Kočkovce): “Moje umiestnenie v jednotlivcoch je pre mňa príjemným prekvapením. Pôvodný plán bol totiž uspieť vo štvorhre s bráchom,čo nám nevyšlo.”

Ľubomír Melicherík (Dolný Moštenec): “Celý turnaj mal skvelú úroveň.”

Dano Lieskovský (TTC PB): “Celkovo spokojný ale štvorhra mohla dopadnúť aj lepšie. Ale spokojný som. Turnaj bol celkovo dobre zorganizovaný a páčila sa mi ešte aj tombola v ktorej boli zaujímavé ceny.”

Peter Jakúbek (Červený Kameň): “Veľmi vydarený ročník. 🙂 Prišlo vela dobrých hráčov a kvalita bola vysoká, ale zase nie až príliž silní hráči, aby si človek povedal že si ani nezahrá s nimi. S výkononom som moc spokojný a ešte stále prekvapený umiestnením. Bolo to veľmi náročné prebojovavať sa. Určite som mal aj štastie pri sebe lebo v pavúku je to aj o tom kto komu ako sadne. Teším sa o rok, je to pre mňa jeden z obľúbených turnajov. Organizačne to bolo zvládnute na jednotku, tak ako aj minulý rok.”

Start a Conversation