1. Prehra v Trenčíne

V Trenčíne nás čakal súper, ktorý napriek svojím zaváhaniam v úvodných zápasoch myslí na postup do 3. ligy. Na zápas s nami síce nenastúpil v najlepšej možnej zostave akú má v 4.lige pre túto sezónu k dispozícii, ale aj tak postavili dobrú zostavu. Za domácich nastúpili: Ševčík, Krajčík, Kaduk, Krátky. Za hostí nastúpili: Fapšo, Gulač, Lipa, Lieskovský.

Po úvodných stvorhrách bol stav vyrovnaný 1:1. Dvojica Fapšo-Gulač prehrali tesne v piatom sete s domácou dvojicou Ševčík-Krajčík a prišli o svoju nelorazitelnosť. Bola to ich prvá prehra túto sezónu. Minulú sezónu neprehrali v 4.lige ani jeden zápas.

V prvom kole dvojhier vyhrali Lipa s Kadukom, Gulač s Kračíkom a Lieskovský s Krátkym. Všetko 3:0. Fapšo prehral so Ševčíkom 3:1. Bola to jeho prvá prehra v aktuálnej sezóne. Zápas sa tak vyvíjal podľa predpokladov pre nás, 4:2. Druhé kolo dvojhier nám nevyšlo a prehrali sme tri zo štyroch zápasov. Lipu porazila jednotka Trenčína Ševčík 3:0. Fapšo podľahol prekvapivo Krajčíkovi 3:1. Lieskovský neudržal s Kadukom vedenie 2:0 na sety a prehral. Jedine Gulač vyhral s Krátkym 3:0. Stav zápasu sa opäť vyrovnal na 5:5. O všetkom rozhodlo posledné tretie kolo dvojhier. Fapšo si poradil s Krátkym 3:0 na sety. Lipa vo vyrovnanom zápase nezvládol piaty set a prehral s Krajčíkom 3:2. Pred poslednými dvoma zápasmi bol stav nerozhodný 6:6. Zápasy sa hrali súbežne na dvoch stoloch. Úvod zápasov bol pre hostí ako zlým snom. Gulač prehrával 2:0 na sety s Kadukom a Lieskovský rovnako prehrával 2:0 so Ševčíkom. Hlavne Gulač bol favoritom a keď znížil na 1:2 všetko naznačovalo k obratu v zápase. Štvrtý vyrovnaný set však vyšiel lepšie domácemu Kadukovi a Gulač tak prekvapivo prehral. Iskričku nádeje, ale už len na celkovú remízu vzkriesil ešte Lieskovský keď vyrovnal dvoma víťaznými setmi zápas na 2:2. Domáci Sevčík zvládol dramatický záver setu a vyhral na 9. Domáci tak využili naplno svoje domáce prostredie a zaváhania hostí.

Start a Conversation