Medeko A prezimuje na 1. mieste

Posledné dvojkolo, posledná tohtoročná herná sobota je za nami. Medeko A po dvoch domácich výhrach prezimuje po polovici súťaže na prvom mieste tabuľky 4.ligy. Poďme ale postupne.

Ráno mal prísť súper z Bystričan. Mužstvo, ktoré sa delilo s Dolným Moštencom o druhú priečku tabuľky. Bystričany disponujú širším a kvalitným kádrom. V prípade, že by postavili to najlepšie čo Béčko má, len ťažko by sme uhrali výhru. Po oznámení zostavy Bystričanov sme si vydýchli a pochopili, že túto sezónu majú iné priority ako postup zo 4. ligy. S Bystričanmi B sme si zapísali tak výhru 8:6.

Poobede nás čakal nováčik z Malých Chlievan, s ktorým sme sa ešte nikdy v histórii nestretli. Boli sme zvedavý na hráčov, ktorý si ako nováčikovia slušne počínajú v 4. lige. Pohybujú sa v prvej polovici tabuľky. Príjemný snaživý súper z Malých Chlievan potvrdil svoje kvality a postavenie z tabuľky, avšak zápas prebiehal jednoznačne pre nás. Výhrou 10:4 sme si tak pripísali povinné 3 body do tabuľky.

Po polovici sezóny sme na 1. mieste tabuľky 4.ligy. Druhý Dolný Moštenec na nás stráca tri body. Kolo odviet začíname doma 20.1. a privítame celky z Trenčianskej Teplej a Sedmerovca. Cez prestávku si niektorí naši hráči pôjdu zahrať v nedeľu 6.1. na Majstrovstvá okresov PB, IL, PU.

Start a Conversation