VIP Turnaj vyhrala Katka Jurčeková

VIP turnaj bol súčasťou aj 11. ročníka Medeko Open. V sobotu 21.5.2022 sa v malej telocvični SOŠ PB stretlo 10 VIP hráčov, ktorí zabojovali medzi sebou v modrom pingpongu. Nehral sa stolný tenis, ale PINGPONG! Pravidlá nájdete TU. Hralo sa na dvoch stoloch. Hráči boli vylosovaní náhodne do dvoch 5-členných skupín, v ktorých hral každý s každým zápas na dva víťazné sety. Postup mal zaručený každý hráč. Všetci 10. hráči boli nasadení do finálového pavúka podľa umiestnenia v základnej skupine. Následne sa hralo progresívnym spôsobom do konečného umiestnenia. VIP turnaja sa zúčastnila až štvorica žien, čo turnaju dodalo sviežosť :). Jedna hráčka pricestovala až z Českej Republiky. čo dodalo VIP turnaju prívlastok medzinárodného turnaja.

Výsledky VIP turnaja:

  1. Katka Jurčeková
  2. Jano Jurček
  3. Miloš Garaj
  4. Laco Žilinský
  5. Nikolas Fabián
  6. Viktor Mečiar
  7. Kika Lipová
  8. Lucia Šulyová
  9. Marek “HYPNOTIKOOO” Holeš
  10. Verča Smažinková

Kompletné výsledky VIP turnaja nájdete TU.

Najlepší hráči VIP MMO 2022 – zľava: 3. miesto Miloš Garaj, 2. miesto Jano Jurček, 1. miesto Katka Jurčeková, a Vlado Herco (usporiadateľ)
Hráči VIP turnaja MMO 2022 – zľava: Lucia Šulyová, Nikolas Fabián, Viktro Mečiar, Kika Lipová, Katka Jurčeková, Jano Jurček, Verča Smažinková, Marek “Hypnotikooo” Holeš, Miloš Garaj, Laci Žilinský

Viacej fotiek z VIP turnaj nájdete onedlho TU.

Start a Conversation