Víťazom štvorhier hráči Divina-Lúky

Ako každý ročník aj tento, 11. ročník Medeko Open, bol obohatený o doplnkovú súťaž štvorhier. Nahlásilo sa 19 dvojíc. Hralo sa KO systémom. Všetky dvojice boli vylosované podľa nasadenia do 16-finálového pavúka. Niektorým dvojiciam bol pridelený voľný los a postúpili bez boja. V osemfinále sa zrodilo prekvapenie na úkor obhajcov titulu z posledného ročníka MMO. Vo svojom prvom zápase podľahla dvojica z Dolného Moštenca Podmaník-Kmecík nenasadenému páru z Vysokého Mýta Herel-Novák. Do bojov o titul sa v semifinále stretli štyri najlepšie dvojice tohto ročníka. V prvom semifinále vyhrali hráči Holeša-Tomčík (Divina-Lúky) nad hráčmi Lipa-Ďurana (Medeko, TTC) tesným výsledkom 3:2 na sety. V druhom semifinále si ľahko poradila dvojica Gulač-Lieskovský (Medeko, TTC) nad párom z Lysej pod Makytou Schulcz-D.Panáček. 3. miesto a trofeje si po jednoznačnej výhre vybojovali Marcel Schulcz a Dominik Panáček (obaja z Lysej pod Makytou). Finále 4HIER 11. ročníka Medeko Open rozhodol až posledný piaty set. Ten vyšiel lepšie víťazom z Divina-Lúky Holešovi s Tomčíkom.

Poradie na bedni:

  1. miesto – Holeša / Tomčík (Diviná-Lúky)
  2. miesto – Gulač / Lieskovský (Medeko PB, TTC PB)
  3. miesto – Schulcz / D. Panáček (Lysá pod Makytou)

Pre zaujímavosť:

Robo Holeša a Stanislav Tomčík hrajú Žilinskú 5. ligu za Divina-Lúky Aktuálne sú na druhom mieste tabuľky

Peter Gulač hrá za Medeko 4. ligu. V tomto ročníku obsadili 2. miesto tabuľky, kde v baráži o postup do 3. ligy prehrali s Trenčianskou Teplou 8:10. Peter Gulač nehral súťaž dvojhier.

Daniel Lieskovský je hrá TTC PB a je na súpiske 3. ligy. Tento rok vynechal súťažný ročník. Daniel Lieskovský nehral súťaž dvojhier.

Marcel Schulcz a Dominik Panáček hrajú v Lysej pod Makytou 4. ligu. Tento ročník hrali v skupine o udržanie, kde sa s prehľadom zachránili.

Na 4. mieste skončila dvojica Marek Lipa ( Medeko PB – 4. liga) a David Ďurana (TTC PB – 3. liga). Marek Lipa nehral súťaž dvojhier.

zľava: 2. miesto P. Gulač (Medeko PB) – D. Lieskovský (TTC PB), usporiadateľ V. Herco (MEDEKO PB), 1. miesto S. Tomčík – R, Holeša (obaja Divina-Lúky), 3. miesto D. Panáček – M. Schulcz (obaja Lysá pod Makytou), 4. miesto D. Ďurana (TTC PB) – M. Lipa (Medeko PB)

Start a Conversation