Výhra v Beluši

V 8. kole 7. ligy vycestovalo Medeko B do Beluše v zostave: Belás, Bernáth, Hedera, Herco. Dlhodobo zranený Ďurajka je vyradený najmenej do konca jesennej časti. Budeme dúfať, že na začiatok odviet bude pripravený naskočiť do stolnotenisového kolotoča. Lieskovský, posila Á tímu, ktorého služby môže túto sezónu využiť aj Béčko prisľúbil odohrať domáce zápasy, tak do Beluše necestoval. Pauerovi nedovolila hrať viróza. Aj v tejto zostave sme si poľahky poradili s domácim TTC Beluša B. Hralo sa v telocvični základnej školy na troch stoloch v dobrých podmienkach. Popri našom 7-ligovom zápase prebiehal v telocvični aj zápas 5. ligy medzi domácim TTC Beluša A a Dubnicou A. Oba zápasy Belušania prehrali. Medeko B stratilo len tri zápasy a domov si odváža vysokú výhru 15:3. V zápase bodovali: Belás 4b, Bernáth 4b, Hedera 3,5b, Herco 3,5b.

Najbližšie, 9. kolo má Medeko B voľno. Predstaví sa až v 10. kole doma v mestskom derby. V piatok 1.12.2023 o 17:30 privíta Považskobystrický tím TTC C.

Do konca jesennej časti sezóny odohrá Medeko B už len 2 zápasy. Doma s TTC PB C, a vonku v priamom boji o druhé miesto s Dohňanmi B.

Start a Conversation