Povinné výhry

2. decembra sa Medeko A predstavilo posledný krát v tomto kalendárnom roku na súperových stoloch. Súper z Trenčianskeho Jastrabia oznámil béčkovu zostavu, keďže dievčatá z Trenčianskeho Jastrabia išli hrať ženskú extraligu. Druhý súper z Chocholnej-Velčice sa nachádza v spodných vodách tabuľky. A tak sme na dvojzápas vycestovali v zostave bez aktuálnej jednotky Gulača, a bez Lauša. V zostave Fapšo, Lieskovský, Lipa, Belás sme si ráno s Trenčianskym Jastrabím poľahky poradili. Najväčším súperom v tomto zápase bola asi zima. V Trenčianskom Jastrabí sa nehrá v jednoduchých podmienkach. Loptičky dvojité šťastie sú od stolov mastnejšie a odskok lopty nie je štandardný. Ráno sme si pripísali jednoznačnú výhru 13:1. Zaváhal len Dano Lieskovský v zápase s Panáčkom starším.

Poobedný súper bol už silnejší ako ranný. Napriek tomu sme pokračovali ranným výkonom a zdolali Choholnú-Velčice pomerom 10:4. Viedli sme už 8:1, takže išlo v zápase už len o úpravu skóre. Z domáceho mužstva si svoje body rovnomerne rozdelili medzi seba všetci štyria hráči. Každý hráč bodoval po jednom vyhranom zápase. Dlhodobo najlepším hráčom a jednotka Chocholnej-Velčice je síce Moštenický no výkonom najviac potrápil Vilímek. Najskôr premrhal svoju šancu na výhru s Fapšom. Nepremenil vedenie 2:1 na sety a 6:0, aj 7:3 v štvrtom sete. Nepremenil ani svoje dva matchpointy v štvrtom sete a prehral s Fapšom v piatom sete na 10 bodov. V druhom zápase potrápil Lipu, no nevyšiel mu piaty set a pripísal si tak druhú tesnú výhru. V treťom zápase s Lieskovským mu to už v piatom sete vyšlo a ako sám povedal už si to musel niekto “odskákať”. Bol to Dano. Belás prehral všetky svoje tri zápasy, no limitovaný pohyb spôsobený zranením päty mu viac nedovolil.

Posledné dvojkolo 16.12.2023 doma privítame celky z Bystričan a Malých Chlievan. Dúfame, že po dobrom výkone pred domácimi fanúšikmi prezimujeme na čele tabuľky 4.ligy.

Start a Conversation